2022

Παοκ Αστερασ - Ta Stigmiotypa Toy Paok Asteras Tripolhs Paok Tv Youtube / Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές.

Παοκ Αστερασ - Ta Stigmiotypa Toy Paok Asteras Tripolhs Paok Tv Youtube / Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές.
Παοκ Αστερασ - Ta Stigmiotypa Toy Paok Asteras Tripolhs Paok Tv Youtube / Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές.

Παοκ Αστερασ - Ta Stigmiotypa Toy Paok Asteras Tripolhs Paok Tv Youtube / Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές.. Play off, 3η αγωνιστική.κεκλεισμένων των θυρών. Έχασε το τελευταίο παιχνίδι από τον. Ε κανε το δημιουργικότερο του ημίχρονο (σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο κόουτς ράσταβατς) στο «βικελίδης», δεν το αξιοποίησε όμως και έτσι είδε τον αποτελεσματικότερο στο β' μέρος αρη να τον τιμωρεί και με 2 γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) να τον. Με 21 παίκτες η αποστολή του ράσταβατς για τον ολυμπιακό. Ο αστέρας ταξίδεψε στην θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον παοκ στην έδρα του σε έναν.

Subscribe to our official youtube channel: Ο αστέρας τρίπολης φιλοξενείται σε λίγη ώρα (19:30) από το παοκ στη τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoff του πρωταθλήματος. Οι αρκάδες έβγαλαν αποστολή με 21 παίκτες για το παιχνίδι της κυριακής με τον ολυμπιακό στην τρίπολη έχοντας πάντως απώλειες. Ο προπονητής των αρκάδων, μίλαν ράσταβατς θα παρατάξει την ομάδα του με. Ε κανε το δημιουργικότερο του ημίχρονο (σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο κόουτς ράσταβατς) στο «βικελίδης», δεν το αξιοποίησε όμως και έτσι είδε τον αποτελεσματικότερο στο β' μέρος αρη να τον τιμωρεί και με 2 γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) να τον.

Ukk Ntoxbylzym
Ukk Ntoxbylzym from www.newsit.gr
16 o c αίθριος α' γύρος: Στο 38' 2η κίτρινη ελ καντουρί του παοκ) 27.02.2021: Ο αστέρας ψάχνει έστω και στη δύσκολη τούμπα τη μοναδική νίκη του στα playoffs.η βαθμολογική θέση και των δύο δεν αλλάζει, καθώς ο παοκ είναι 2ος και ο αστέρας τρίπολης 6ος. Έχασε το τελευταίο παιχνίδι από τον. Ο αστέρας τρίπολης φιλοξενείται σε λίγη ώρα (19:30) από το παοκ στη τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoff του πρωταθλήματος. Subscribe to our official youtube channel: Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές. Ο αστέρας ταξίδεψε στην θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον παοκ στην έδρα του σε έναν.

Οι αρκάδες έβγαλαν αποστολή με 21 παίκτες για το παιχνίδι της κυριακής με τον ολυμπιακό στην τρίπολη έχοντας πάντως απώλειες.

Έχασε το τελευταίο παιχνίδι από τον. Play off, 3η αγωνιστική.κεκλεισμένων των θυρών. Ο αστέρας τρίπολης φιλοξενείται σε λίγη ώρα (19:30) από το παοκ στη τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoff του πρωταθλήματος. Subscribe to our official youtube channel: Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την κυριακή 11.04 στις 17:15. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο παοκ ο οποίος φιλοξενεί στην τούμπα τον αστέρα και το sport24.gr σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο αστέρας ταξίδεψε στην θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον παοκ στην έδρα του σε έναν. Ο αστέρας τρίπολης ξεχώρισε στην τούμπα και πήρε την πρώτη του νίκη στα playoffs, μετά από το γκολ του γκόμες στο 28' κόντρα στον παοκ, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο πρωτάθλημα! Ο αστέρας ψάχνει έστω και στη δύσκολη τούμπα τη μοναδική νίκη του στα playoffs.η βαθμολογική θέση και των δύο δεν αλλάζει, καθώς ο παοκ είναι 2ος και ο αστέρας τρίπολης 6ος. Οι αρκάδες έβγαλαν αποστολή με 21 παίκτες για το παιχνίδι της κυριακής με τον ολυμπιακό στην τρίπολη έχοντας πάντως απώλειες. «μόνο τον αστέρα στο μυαλό μας» ο βοηθός προπονητή του πάμπλο γκαρσία, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της nova ενόψει του αγώνα με τον αστέρα τρίπολης. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο 38' 2η κίτρινη ελ καντουρί του παοκ) 27.02.2021:

«μόνο τον αστέρα στο μυαλό μας» ο βοηθός προπονητή του πάμπλο γκαρσία, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της nova ενόψει του αγώνα με τον αστέρα τρίπολης. Ο αστέρας τρίπολης φιλοξενείται σε λίγη ώρα (19:30) από το παοκ στη τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoff του πρωταθλήματος. Ε κανε το δημιουργικότερο του ημίχρονο (σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο κόουτς ράσταβατς) στο «βικελίδης», δεν το αξιοποίησε όμως και έτσι είδε τον αποτελεσματικότερο στο β' μέρος αρη να τον τιμωρεί και με 2 γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) να τον. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο παοκ ο οποίος φιλοξενεί στην τούμπα τον αστέρα και το sport24.gr σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Subscribe to our official youtube channel:

H Parakamera Toy Paok Asteras Tripolhs Paok Tv Youtube
H Parakamera Toy Paok Asteras Tripolhs Paok Tv Youtube from i.ytimg.com
Ο αστέρας τρίπολης φιλοξενείται σε λίγη ώρα (19:30) από το παοκ στη τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoff του πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές. Οι αρκάδες έβγαλαν αποστολή με 21 παίκτες για το παιχνίδι της κυριακής με τον ολυμπιακό στην τρίπολη έχοντας πάντως απώλειες. Έχασε το τελευταίο παιχνίδι από τον. Ο αστέρας τρίπολης ξεχώρισε στην τούμπα και πήρε την πρώτη του νίκη στα playoffs, μετά από το γκολ του γκόμες στο 28' κόντρα στον παοκ, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο πρωτάθλημα! Σε έξι σερί ματς δέχεται γκολ ο αστέρας. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο παοκ ο οποίος φιλοξενεί στην τούμπα τον αστέρα και το sport24.gr σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στο 38' 2η κίτρινη ελ καντουρί του παοκ) 27.02.2021:

Ο αστέρας τρίπολης φιλοξενείται σε λίγη ώρα (19:30) από το παοκ στη τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoff του πρωταθλήματος.

Σε έξι σερί ματς δέχεται γκολ ο αστέρας. Play off, 3η αγωνιστική.κεκλεισμένων των θυρών. «μόνο τον αστέρα στο μυαλό μας» ο βοηθός προπονητή του πάμπλο γκαρσία, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της nova ενόψει του αγώνα με τον αστέρα τρίπολης. Στροφή στον τελικό κυπέλλου για τους θεσσαλονικείς που τερμάτισαν. Ο αστέρας τρίπολης φιλοξενείται σε λίγη ώρα (19:30) από το παοκ στη τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoff του πρωταθλήματος. Οι αρκάδες έβγαλαν αποστολή με 21 παίκτες για το παιχνίδι της κυριακής με τον ολυμπιακό στην τρίπολη έχοντας πάντως απώλειες. Με 21 παίκτες η αποστολή του ράσταβατς για τον ολυμπιακό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές. Μετά την εξασφάλιση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα παρά την ήττα από τον ολυμπιακό, ο παοκ πλέον εστιάζει ξεκάθαρα στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου που έχει με τους ερυθρόλευκους, στο ματς της χρονιάς. Στο 38' 2η κίτρινη ελ καντουρί του παοκ) 27.02.2021: Με εύστοχο πέναλτι του γκόμες στο 28' ο αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play off της super league 1, στο τελευταίο ματς της σεζόν, εναντίον του παοκ που αγωνίστηκε με. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο παοκ ο οποίος φιλοξενεί στην τούμπα τον αστέρα και το sport24.gr σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο αστέρας τρίπολης ξεχώρισε στην τούμπα και πήρε την πρώτη του νίκη στα playoffs, μετά από το γκολ του γκόμες στο 28' κόντρα στον παοκ, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο πρωτάθλημα!

Ε κανε το δημιουργικότερο του ημίχρονο (σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο κόουτς ράσταβατς) στο «βικελίδης», δεν το αξιοποίησε όμως και έτσι είδε τον αποτελεσματικότερο στο β' μέρος αρη να τον τιμωρεί και με 2 γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) να τον. Με εύστοχο πέναλτι του γκόμες στο 28' ο αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play off της super league 1, στο τελευταίο ματς της σεζόν, εναντίον του παοκ που αγωνίστηκε με. Ο αστέρας τρίπολης φιλοξενείται σε λίγη ώρα (19:30) από το παοκ στη τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoff του πρωταθλήματος. Σε έξι σερί ματς δέχεται γκολ ο αστέρας. Μετά την εξασφάλιση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα παρά την ήττα από τον ολυμπιακό, ο παοκ πλέον εστιάζει ξεκάθαρα στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου που έχει με τους ερυθρόλευκους, στο ματς της χρονιάς.

Paok Asteras Tripolhs 3 1 Teliko
Paok Asteras Tripolhs 3 1 Teliko from media.enikos.gr
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές. Σε έξι σερί ματς δέχεται γκολ ο αστέρας. Ο προπονητής των αρκάδων, μίλαν ράσταβατς θα παρατάξει την ομάδα του με. Έχασε το τελευταίο παιχνίδι από τον. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την κυριακή 11.04 στις 17:15. «μόνο τον αστέρα στο μυαλό μας» ο βοηθός προπονητή του πάμπλο γκαρσία, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της nova ενόψει του αγώνα με τον αστέρα τρίπολης. Στο 38' 2η κίτρινη ελ καντουρί του παοκ) 27.02.2021: Με 21 παίκτες η αποστολή του ράσταβατς για τον ολυμπιακό.

Ε κανε το δημιουργικότερο του ημίχρονο (σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο κόουτς ράσταβατς) στο «βικελίδης», δεν το αξιοποίησε όμως και έτσι είδε τον αποτελεσματικότερο στο β' μέρος αρη να τον τιμωρεί και με 2 γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) να τον.

Play off, 3η αγωνιστική.κεκλεισμένων των θυρών. Σκόρερ για τους νικητές ο σουάρες με πέναλτι στο 28' του αγώνα. 16 o c αίθριος α' γύρος: Ε κανε το δημιουργικότερο του ημίχρονο (σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο κόουτς ράσταβατς) στο «βικελίδης», δεν το αξιοποίησε όμως και έτσι είδε τον αποτελεσματικότερο στο β' μέρος αρη να τον τιμωρεί και με 2 γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) να τον. Στροφή στον τελικό κυπέλλου για τους θεσσαλονικείς που τερμάτισαν. Μετά την εξασφάλιση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα παρά την ήττα από τον ολυμπιακό, ο παοκ πλέον εστιάζει ξεκάθαρα στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου που έχει με τους ερυθρόλευκους, στο ματς της χρονιάς. Ο προπονητής των αρκάδων, μίλαν ράσταβατς θα παρατάξει την ομάδα του με. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Οι αρκάδες έβγαλαν αποστολή με 21 παίκτες για το παιχνίδι της κυριακής με τον ολυμπιακό στην τρίπολη έχοντας πάντως απώλειες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27' ο γκόμες με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές. Με εύστοχο πέναλτι του γκόμες στο 28' ο αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play off της super league 1, στο τελευταίο ματς της σεζόν, εναντίον του παοκ που αγωνίστηκε με. Ο αστέρας τρίπολης ξεχώρισε στην τούμπα και πήρε την πρώτη του νίκη στα playoffs, μετά από το γκολ του γκόμες στο 28' κόντρα στον παοκ, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο πρωτάθλημα! Ο αστέρας ταξίδεψε στην θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον παοκ στην έδρα του σε έναν.

Advertisement